Android tablet – Belgische kranten

Apps om kranten digitaal te bestellen bestaan zowel voor Het Laatste Nieuws, De Standaard, De Morgen etc… helaas is mijn, wat verouderde, tablet niet meer in staat deze apps te draaien of zijn de apps op z’n minst niet echt snel.

Indien ik op reis ben, lees ik mijn krant meestal via PressDisplay (althans via hun app). Het probleem is dat dit énkel werkt wanneer u niet in België bent. Aan de hand van uw IP of internetverbinding kan dit gecontroleerd worden. Alle kranten kosten trouwens slechts .99€, goedkoper dacht ik dan via de normale apps van de uitgevers.

Om de krantendownload toch te laten werken vanuit België, dient u op uw Android tablet Hideman te installeren. Deze brengt een (gratis) VPN-connectie tot stand zodat de pressdisplay app denkt dat u in het buitenland zit.

Indien u dan uw krant wenst te downloaden, werkt dit perfect.

0 thoughts on “Android tablet – Belgische kranten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>